Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Back To Top

Ενημέρωση από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αναφορικά με τις πρόνοιες του νέου Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ΕΕ) 679/2019 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων


Η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κ. Ειρήνη Λοϊζίδου, πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση στο Γραφείο της, για ενημέρωση των Γραφείων Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού για τις με τις πρόνοιες του νέου Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ΕΕ) 679/2019 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Στυλιανού-Λοττίδη, η Λειτουργός Α΄ του Γραφείου Γεωργία Σταυρινίδου και οι Λειτουργοί του Γραφείου Κατερίνα Καλλητσιώνη, Κυριάκος Κυριάκου, Νιόβη Γεωργιάδη και Έλενα Καρεκλά, καθώς και η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού κ. Λήδα Κουρσουμπά και Λειτουργοί του Γραφείου της.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2019, στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.