Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Back To Top

Παρουσία της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Λειτουργού του Γραφείου σε εκδήλωση και διήμερο συνέδριο του Συνήγορου του Πολίτη

Η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Στυλιανού-Λοττίδη και η Λειτουργός του Γραφείου Κατερίνα Καλλητσιώνη, παρευρέθηκαν σε εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Συνήγορος του Πολίτη στην Αθήνα, επ’ ευκαιρίας των είκοσι χρόνων από την ίδρυση του Ανεξάρτητου Θεσμού (20 χρόνια Συνήγορος του Πολίτη, 20 χρόνια Ανεξάρτητη Αρχή).Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος και σ’ αυτήν απηύθυναν χαιρετισμό Πρόεδρος της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του ΙΟΙ (∆ιεθνές Ινστιτούτο ∆ιαµεσολάβησης), ο Συνήγορος του Πολίτη της ∆ηµοκρατίας της Ιρλανδίας κ. Peter Tyndall και ο Συνήγορος του Πολίτη κ. Ανδρέας Ποττάκης.

Με την εκδήλωση σηματοδοτήθηκε η έναρξη του διήμερου συνεδρίου που διοργανώνει ο Συνήγορος του Πολίτη µε θέµα «Κράτος και Κοινωνία - Προκλήσεις για τα δικαιώµατα και τις ελευθερίες». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέµπτη 21 και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Στις εργασίες του διήμερου συνεδρίου θα παραστούν η Επίτροπος και η Λειτουργός του Γραφείου.