Επαφές με φορείς/οργανώσεις - Συνάντηση Επιτρόπου με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.)


Συνάντηση Επιτρόπου με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.)
Η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Έλίζα Σαββίδου, και μέλη του Γραφείου της είχαν σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.), αποτελούμενη από τον κο. Χρίστο Αυγουστίνο, Πρόεδρο και Παναγιώτη Σαββίδη, Αντιπρόεδρο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την εξασφάλιση των φαρμάκων που οι γονείς λάμβαναν για τα παιδιά τους, μετά την αφαίρεση τους από το Κυβερνητικό Συνταγολόγιο και την αντικατάστασή τους με γενετικά σκευάσματα. Ήδη, για το θέμα που δημιουργήθηκε, η Επίτροπος αντάλλαξε αλληλογραφία με τη Διεύθυνση Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, ενώ ανάλογη συνάντηση προγραμματίζεται να γίνει με τη Γενική Διεύθυνση και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.