Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Back To Top

Συμμετοχή της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Λειτουργού του Γραφείου σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας (ECRI) του Συμβουλίου της Ευρωπης 


Η Επίτροπος Διοικησεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Στυλιανού-Λοττίδη και η Λειτουργός Ά του Γραφείου κ. Δέσποινα Μέρτακκα, συμμετέχουν σε συνάντηση υψηλού επιπέδου με θέμα "On the Road to Effective Equality - New responses to racism and intolerance needed?"

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας (ECRI) του Συμβουλίου της Ευρώπης, υπό τη Γαλλική Προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου και πραγματοποιείται το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Παρίσι.Στο περιθώριο της συνάντησης, η Επίτροπος είχε συνάντηση με την Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Dunja Mijatovic, τον προηγούμενο Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου και πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας (ECRI) του Συμβουλίου της Ευρωπης κ. Nils Muižniek και την Διευθύντρια του Γραφείου της Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης κ.Isil Gachet.