Διοργάνωση εκδηλώσεων - Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας


Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας
Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα “Seminar on questions of citizenship and statelessness”, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Αντιπροσωπεία στην Κύπρο της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και από το Γραφείο Επιτρόπου Διοικήσεως.

Στο σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, απηύθυνε χαιρετισμό η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ελίζα Σαββίδου. Στη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης που ακολούθησε, με τίτλο “Reconciling principles and practice”, συμμετείχε η Λειτουργός του Γραφείου Μελίνα Τριγγίδου.

Το σεμινάριο παρακολούθησε, επίσης, η Λειτουργός του Γραφείου Νάσια Διονυσίου.

Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας Σεμινάριο και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για ζητήματα υπηκοότητας και ανιθαγένειας

Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΤοποθέτηση στο round table discussion 7.10.2015.pdf
Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΧαιρετισμός σεμιναριο για ανιθαγένεια 7.10.2015..pdf