Διοργάνωση εκδηλώσεων - Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού


Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Δημοσιογραφική Διάσκεψη στην αίθουσα συσκέψεων του Γραφείου Επιτρόπου Διοικήσεως, για σκοπούς δημόσιας παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού.

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει στο κοινό αμεσότερη και πληρέστερη επικοινωνία καθώς και σφαιρικότερη πληροφόρηση για ολόκληρο το εύρος των δράσεων και των δραστηριοτήτων του θεσμού του Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επίσης εισάγει καινοτόμα στοιχεία όπως τη φιλική πρόσβαση για Άτομα με Αναπηρίες και την εκδοχή της ιστοσελίδας σε τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Τούρκικα και Αγγλικά.

Τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρέτησε η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ελίζα Σαββίδου, ενώ την παρουσίαση της ιστοσελίδας στους δημοσιογράφους έκαναν οι Λειτουργοί του Γραφείου και μέλη της Ομάδας Επικοινωνίας του Γραφείου Έλενα Καρεκλά και Νιόβη Γεωργιάδη.

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού Δημοσιογραφική Διάσκεψη για σκοπούς παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας του θεσμού

Κατεβάστε το αρχείο τύπου Acrobatέντυπο για δημοσιογράφους Τελικό.pdf
Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΧαιρετισμός Επιτρόπου Δημ. Διάσκεψη 30.9.2015.pdf