Διοργάνωση εκδηλώσεων - Δημόσια συζήτηση με θέμα "Εργασιακή Εκμετάλλευση στην Κύπρο: Σχετικές εισηγήσεις από την Έκθεση της GRETA"


Δημόσια συζήτηση με θέμα "Εργασιακή Εκμετάλλευση στην Κύπρο:
Σχετικές εισηγήσεις από την Έκθεση της GRETA"

Το Γραφείο Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Κύπρου, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και τη ΜΚΟ Cyprus Stop Trafficking, διοργάνωσαν δημόσια συζήτηση με θέμα "Εργασιακή Εκμετάλλευση στην Κύπρο: Σχετικές εισηγήσεις από την Έκθεση της GRETA", την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συζήτηση απηύθυνε χαιρετισμό η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ελίζα Σαββίδου, ενώ στο δεύτερο μέρος της συζήτησης ο Υπεύθυνος για θέματα διακρίσεων, κ. Άριστος Τσιάρτας μίλησε για τους επισφαλείς όρους και τις συνθήκες εργασίας στους τομείς της οικιακής απασχόλησης και του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα.

Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα Δημόσια συζήτηση με θέμα

Κατεβάστε το αρχείο τύπου WordΠρόσκληση και Πρόγραμμα 17.2.2016.doc
Κατεβάστε το αρχείο τύπου WordΧαιρετισμός ΕΔ εργασιακή εκμετάλλευση 17.2.16.doc