Διοργάνωση εκδηλώσεων - Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας


Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας
Την 1η Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία συνάντηση της Ομάδας Εργασίας του Δικτύου των Αρχών Ισότητας των κρατών μελών της Ε.Ε. Equinet για θέματα επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν νέες μεθόδοι και καλές πρακτικές επικοινωνιακής διαχείρισης ζητημάτων που άπτονται στη ρητορική μίσους που αναπτύσσεται κατά διαφορετικών ευάλωτων ομάδων, με έμφαση στην ομάδα των προσφύγων, που αποτελεί ένα από τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν το δημόσιο λόγο στον ευρωπαϊκό χώρο σήμερα. Συζητήθηκαν, ακόμα, ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση των μελών του Δικτύου για τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για σκοπούς προαγωγής της ισότητας και αναχαίτισης του ρατσιστικού λόγου, καθώς και το περιεχόμενο της Στρατηγικής Επικοινωνίας του Equinet για το 2016-2018.

Στις εργασίες της Ομάδας παρευρέθηκε ο κ. Άριστος Τσιάρτας, Υπεύθυνος για θέματα διακρίσεων, για καλωσόρισμα και χαιρετισμό.

Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας Συνάντηση Ομάδας Εργασίας του Equinet για θέματα επικοινωνίας

Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatWG Communication Agenda_1 March 2016 (2).pdf