Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ημερίδα με θέμα "Οι τοπικές κοινωνίες ανοιχτές στην ένταξη των μεταναστών"


Ημερίδα με θέμα "Οι τοπικές κοινωνίες ανοιχτές στην ένταξη των μεταναστών"
Ο Δήμος Λευκωσίας και η Αρχή Κατά των Διακρίσεων συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα "Οι τοπικές κοινωνίες ανοιχτές στην ένταξη των μεταναστών", στην παλαιά αγορά Παλλουριώτισσας, στις 20 Ιανουαρίου 2015.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές «Νέοι Δρόμοι για την ένταξη μεταναστών».

Εταίροι του Δήμου Λευκωσίας στο πρόγραμα ήταν οι Δήμοι Αγίου Δομετίου, Λακατάμιας, Στροβόλου, Λατσιών, Αγλαντζιάς, Έγκωμης, Ιδαλίου, Γερίου,Τσερίου, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, το Ίδρυμα Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου, η Αναπτυξιακή Εταιρία Λευκωσίας – ΑΝΕΛ, η NVK Advent Consulting Ltd και οι Σύμβουλοι Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Opinion & Action. Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών (95%) και την Κυπριακή Δημοκρατία (5%).

Στην ημερίδα απήυθυνε χαιρετισμό η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ελίζα Σαββίδου και ομιλία η Λειτουργός κ. Ζηναίδα Ονουφρίου, με θέμα "Πολιτικές ένταξης των μεταναστών και τον κρίσιμο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης".


Κατεβάστε το αρχείο τύπου WordΧαιρετισμός Επιτρόπου Διοικήσεως 20.1.2015.doc
Κατεβάστε το αρχείο τύπου WordΠολιτικές ένταξης μεταναστών- o κρίσιμος ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης 20.1.2015.doc
Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatInvitation-gr-F 20.1.2015.pdf