Διοργάνωση εκδηλώσεων - Συνάντηση εργασίας (peer-to-peer) με θέμα "Ενισχύοντας τη θέση των κυπριακών αρχών στην εφαρμογή των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την νομική αναγνώριση των διεμφυλικών προσώπων"


Συνάντηση εργασίας (peer-to-peer) με θέμα "Ενισχύοντας τη θέση των κυπριακών αρχών στην εφαρμογή των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την νομική αναγνώριση των διεμφυλικών προσώπων"
Η Αρχή κατά των Διακρίσεων, σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και τις οργανώσεις ACCEPT-ΛΟΑΤ Κύπρου, ILGA Europe και Transgender Europe, διοργάνωσε, στις 19 Οκτωβρίου 2016, Συνάντηση εργασίας (peer-to-peer) για τη νομική αναγνώριση φύλου, με θέμα "Ενισχύοντας τη θέση των κυπριακών αρχών στην εφαρμογή των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την νομική αναγνώριση των διεμφυλικών προσώπων".

Τη συνάντηση χαιρέτησε η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ελίζα Σαββίδου, ενώ στο 2ο μέρος της συνάντησης ο Υπεύθυνος για θέματα διακρίσεων, κ. Άριστος Τσιάρτας, συντόνισε συντονίσε, σε συνεργασία με εκπρόσωπο του Συμβουλίου της Ευρώπης, τη συζήτηση γύρω από το ζήτημα της βελτίωσης της νομικής αναγνώρισης φύλου στην Κύπρο. Στο ίδιο πάνελ συμμετείχε με παρέμβαση η Λειτουργός της Αρχής Ζηναίδα Ονουφρίου.

Περισσότερα για το αντικείμενο της Συνάντησης εργασίας, στο Πρόγραμμα που επισυνάπτεται.


Κατεβάστε το αρχείο τύπου WordΣυνάντηση Εργασίας-Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου-19 Οκτ 16 ENG.doc
Κατεβάστε το αρχείο τύπου WordΣυνάντηση Εργασίας-Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου-19 Οκτ 16.doc