Συμμετοχή σε εκδηλώσεις - Παρουσίαση Λειτουργού της Αρχής Ισότητας σε εκδήλωση με τίτλο "Πέρα από το "Γυάλινο Ταβάνι": Η Συμμετοχή των Γυναικών στην Πολιτική Ζωή και τη Φοιτητική Δράση"


Παρουσίαση Λειτουργού της Αρχής Ισότητας σε εκδήλωση με τίτλο "Πέρα από το "Γυάλινο Ταβάνι": Η Συμμετοχή των Γυναικών στην Πολιτική Ζωή και τη Φοιτητική Δράση"
Η Λειτουργός της Αρχής Ισότητας, κ. Δέσποινα Μέρτακκα, μίλησε σε εκδήλωση με θέμα "Πέρα από το "Γυάλινο Ταβάνι": Η Συμμετοχή των Γυναικών στην Πολιτική Ζωή και τη Φοιτητική Δράση", την οποία διοργάνωσε η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου και άλλοι φορείς.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου, στις 27 Μαρτίου 2014, εστιάστηκε σε δύο θέματα:
- Τις εκστρατείες για την εκπροσώπηση των γυναικών στην Ευρωβουλή και σε τοπικό επίπεδο
- Τι γίνεται στη νέα γενιά/στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Υπάρχει ακόμα «γυάλινο ταβάνι» στις οργανώσεις νεολαίας/ φοιτητικές οργανώσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας;

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εκπρόσωποι φοιτητών, εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, ακαδημαϊκοί, βουλευτές και άλλοι.


Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΠρόγραμμα Πέρα από το Γυάλινο Ταβάνι 27.3.2012.pdf
Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΑφίσα Πέρα από το Γυάλινο Ταβάνι 27.3.2012.pdf