Συμμετοχή σε εκδηλώσεις - Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο


Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο
Ο Προϊστάμενος της Αρχής κατά των Διακρίσεων κ. Άριστος Τσιάρτας μίλησε σε Συνέδριο με θέμα "Ρητορική και Εγκλήματα Μίσους στην Κύπρο: το φαινόμενο και η αντιμετώπισή του", το οποίο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, στις 7 Οκτωβρίου 2015, στο Σπίτι της Συνεργασίας στη Λευκωσία.

Το Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αποτελούσε την καταληκτική εκδήλωση ενός 18-μηνου σχεδίου που είχε αναλάβει το Ινστιτούτο και συγχρηματοδοτούνταν από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό EEA GRANTS και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο κ. Τσιάρτας μίλησε στη 2η Σύνοδο του Συνεδρίου, με τίτλο "Οι προκλήσεις και προοπτικές στην αντιμετώπιση του "άλλου". Για ολόκληρο το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

Το Συνέδριο παρακολούθησαν, επίσης, οι Λειτουργοί της Αρχής κατά των Διακρίσεων Κάλια Καμπανελλά, Ζηναίδα Ονουφρίου και Θέκλα Δημητριάδου.

Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο Ομιλία του Προϊστάμενου της Αρχής κατά των Διακρίσεων σε Συνέδριο για τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους στην Κύπρο