Συμμετοχή σε εκδηλώσεις - Ομιλία της Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και συμμετοχή Λειτουργών της Αρχής κατά των Διακρίσεων στο Equality Summit 2012


Ομιλία της Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και συμμετοχή Λειτουργών της Αρχής κατά των Διακρίσεων στο Equality Summit 2012
Η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Ελίζα Σαββίδου, μίλησε στο έκτο Equality Summit της Ε.Ε. με τίτλο "Promoting Equality for Growth", το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο "Φιλοξένια" στη Λευκωσία. Σε αυτό συμμετείχαν ο Επικεφαλής της Αρχής κατά των Διακρίσεων και Λειτουργοί της Αρχής.

Το Equality Summit, στο οποίο συμμετείχαν πέραν των 300 εκπροσώπων κρατών, οργανώσεων, κοινωνικών εταίρων, ΜΜΕ, ακαδημαϊκών και άλλων φορέων, διοργανώθηκε από κοινού από την Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο της Προεδρίας της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στόχος του Equality Summit, το οποίο πραγματοποιείται ετησίως, είναι η προώθηση των ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλους στην Ε.Ε. και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για σκοπούς σχεδιασμού αποτελεσματικότερων μεθόδων καταπολέμησης όλων των μορφών διακρίσεων.


Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΟμιλία Επιτρόπου στο Equality Summit 22-23.11.2012.pdf